EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-09-2020 18:02   Güncelleme : 24-09-2020 18:21

Menderes Tekstil inşaata başlıyor!

Menderes Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.Ş., düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklamada bulundu.

Menderes Tekstil inşaata başlıyor!

Menderes Tekstil, Adnan Kılıçoğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret ve Limited Şirketi ile  "Konut ve ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzadı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platfomu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Projenin Kasım (2020) ayı içerisinde inşaatına başlanması ve 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır." ifadelerine yer verdi.

 

Menderes Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin yaptığı KAP açıklamasının tamamı şöyle:

28/12/2017 tarihinde KAP'ta yaptığımız özel durum açıklamasında bahsi geçen İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi, 3777 Ada, 5 Parselde kayıtlı bulunan 9,067.73 m² büyüklüğündeki arsa üzerinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret ve Limited Şirketi ile  "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır.

Projenin Kasım (2020) ayı içerisinde inşaatına başlanması ve 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje'den sağlanacak kaynak Şirketimizin finansal yükümlülüklerinin azaltılmasında kullanılacak olup gayrimenkullerin satılması ve/veya kiraya verilmesinden elde edilecek gelir Grup'un konsolide cirosunda bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,