GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2021 08:16   Güncelleme : 15-03-2021 08:28

Kuzey Marmara'da çalışma: Kara yollarında durum (15.03.2021)

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yol durumu bültenini yayımladı.

Kuzey Marmara'da çalışma: Kara yollarında durum (15.03.2021)

KGM tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Turgutlu ve Saruhanlı kavşakları arasında bakım ve onarım çalışması sebebiyle İstanbul istikametinde ulaşım, kontrollü gerçekleştiriliyor.. 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Orhangazi Kavşağı-Kılıç Kavşağı arasında İzmir istikametindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle ulaşım, iki şeritten yapılıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışma

Sakarya-Karasu yolunun 40 ila 44'üncü kilometrelerinde, Kuzey Marmara Otoyolu yapım çalışmaları kapsamında orta refüjde aydınlatma çalışmaları sebebiyle yolun Karasu-Sakarya istikametindeki sol şeridi, trafiğe kapatıldı. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor

Akhisar-Manisa yolunun 49'uncu kilometresinde Balıkesir istikametinde köprü bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden tek şeritten sağlanıyor.

Ermenek-Mut yolunun 18 ila 19'uncu kilometreleri (Çamlıca mevkisi) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, kontrollü yapılıyor. Adana-Osmaniye yolunun 11 ve 12'nci kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle buradaki ulaşım da kontrollü.

Elmalı-Finike yolunun 24'üncü kilometresinde (Göltarla mevkisi) meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan yapılıyor. Bartın-Kurucaşile yolunun 52 ila 57'inci kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Çankırı-Ankara yolunun 8 ila 12'nci kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.