GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2020 09:43   Güncelleme : 02-11-2020 09:43

Coca-Cola'dan deprem bölgesine su ve yardım desteği

Coca-Cola, İzmir depremi sonrası İzmir merkez, Seferihisar ve çevre ilçelerdeki ihtiyaç sahipleri için yetkili makamlarla bağlantıya geçilerek su ve yardım desteği konusunda harekete geçildiğini açıkladı.

Coca-Cola'dan deprem bölgesine su ve yardım desteği

Coca-Cola İçecek AŞ, İzmir depremi sonrası şirket çalışanları ile irtibata geçildiğini, fabrika ve depolarında hasar tespiti yapıldığını açıkladı.

Bölgedeki tüm çalışanları ve bayileri güvende olan Coca-Cola, herhangi bir can kaybı ya da faaliyetlerini önemli derecede etkileyecek bir durum bulunmadığını belirtti.

Coca-Cola İçecek AŞ aynı zamanda İzmir merkez, Seferihisar ve çevre ilçelerdeki ihtiyaç sahipleri için yetkili makamlarla bağlantıya geçilerek su ve yardım desteği konusunda da harekete geçildiğini açıkladı.

Coca-Cola'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasının tamamı şöyle:

Cuma öğleden sonra Seferihisar merkezli yaşanan ve tüm Türkiye'yi derinden üzen deprem sonrasında bölgeye hemen intikal eden ilgili ekiplerimiz, çalışanlarımız ile irtibata geçmiş, fabrika ve depolarımızda hasar tespiti yapmıştır. Bölgedeki tüm çalışanlarımız ve bayilerimiz güvende olup, herhangi bir can kaybı ya da faaliyetlerimizi önemli derecede etkileyecek bir durum bulunmamaktadır. Operasyonlarımız bu hafta içerisinde normal şekilde devam edecek olup CCI olarak afet koordinasyonu çerçevesinde hızla aksiyon alarak İzmir merkez, Seferihisar ve çevre ilçelerdeki ihtiyaç sahipleri için yetkili makamlarla bağlantıya geçerek su ve yardım desteği konusunda da harekete geçilmiştir. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.